Utsikten
Utsikten
Utsikten
Utsikten
Utsikten
Utsikten
Utsikten
Utsikten
Utsikten
Boende Lägenheter och stugor Lägenheter och stugor

Utsikten

Upplev lyx och komfort i denna moderna stuga med fantastisk utsikt mot Gaustatoppen. Plats för 8 gäster, 4 sovrum, öppen köks- och vardagsrumsplanlösning, 2 moderna badrum och härlig terrass. Skidförråd och fullt utrustat kök med öppen spis. Möjlighet till laddning av elbil (förbeställning).

Upplev lyx och komfort i denna moderna 119 m² stuga med en imponerande utsikt mot majestätiska Gaustatoppen. Plats för upp till 8 gäster fördelat på 4 sovrum, en öppen köks- och vardagsrumsplanlösning, 2 moderna badrum och en härlig terrass. Du har också tillgång till ett praktiskt skidförråd. Stugan har ett fullt utrustat kök med en mysig öppen spis, och du kan också förbeställa laddning för elbil.

Njut av den idylliska naturen, bekvämligheten och rymden i denna moderna stuga. Med 4 mysiga sovrum och en öppen köks- och vardagsrumsplanlösning finns det gott om plats för upp till 8 gäster. De 2 moderna badrummen är utrustade med dusch, och terrassen är perfekt för avkoppling. Skidförrådet ger enkel förvaring av utrustning.

Det fullt utrustade köket, med en mysig öppen spis, ger dig möjlighet att laga härliga måltider.

Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: Dubbelsäng
Sovrum 3: Dubbelsäng
Sovrum 4: Dubbelsäng

Stugan har ett bra läge nära Gausta Skisenter och vandringsleder, endast 2,8 km från Gaustablikk Fjellresort.

Som gäst på våra enheter har du möjlighet att njuta av hotellfaciliteter, inklusive pool, jacuzzi och bastu (beroende på tillgänglighet), till en förmånlig pris. Detta ger dig en avkopplande upplevelse under din vistelse.

Praktisk information:

Gratis Wi-Fi är tillgängligt i stugan.
Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Gratis parkering finns precis utanför enheten.
Avfallshantering finns i närheten av stugorna.
Husdjur är inte tillåtna.
Rökning är inte tillåten.