Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Panoramatun
Boende Lägenheter och stugor Lägenheter och stugor

Panoramatun

Upplev Panoramatun - Unika stugupplevelser i vackra omgivningar. Fantastisk utsikt mot Gaustatoppen, nära skidbackar och skidspår. Rymliga 110 kvadratmeter stugor med 4 sovrum och extra bäddsoffa. Moderna bekvämligheter inklusive TV, Wi-Fi och tvättmaskin. Skidförvaring och elbilsladdare tillgängliga. Avkopplande bastu och mysig öppen spis. Fullt utrustat kök och möblerad balkong. Perfekt för stora familjer och grupper av vänner. Små skillnader i möblering och färgval.

Upptäck Panoramatun, en samling av fem stugor som erbjuder en unik upplevelse i vackra omgivningar. Beläget på Løkjestaulkilsvegen kan du njuta av den fantastiska utsikten mot Gaustatoppen och den bekväma tillgången till skidbackarna och skidspåren precis utanför stugorna. Varje stuga är 110 kvadratmeter stor och är idealisk för stora familjer eller grupper av vänner.

Stugorna är utrustade med moderna bekvämligheter och Wi-Fi. Du kommer också ha tillgång till en praktisk tvättmaskin. För skidentusiaster finns det en skidförvaring där du kan förvara din utrustning säkert. Elbilsladdning är också tillgänglig mot en extra avgift för gäster som kör elbil.

Njut av avkopplande stunder i bastun efter en aktiv dag eller samlas runt den öppna spisen och skapa en varm och mysig atmosfär. Det fullt utrustade köket ger dig möjlighet att laga egna måltider, och det finns en möblerad balkong/uteplats där du kan njuta av den friska luften och den vackra naturen omkring dig.

Panoramatun är känt för sin optimala planlösning och passar perfekt för stora familjer eller grupper av vänner som vill tillbringa kvalitetstid tillsammans i en bekväm och naturskön miljö. Även om det kan finnas små skillnader i möblering och färgval mellan stugorna, är antalet sängar och faciliteter desamma.

Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: Familjesäng* 90cm överst -150cm nederst
Sovrum 3: Familjesäng* 90cm överst -150cm nederst
Sovrum 4: (loft): Dubbelsäng + Enkelsäng x 2
Bäddsoffa (140cm)

Länk till 3D-visning:
https://my.matterport.com/show/?m=2CUUDBaANAH&hsCtaTracking=b424910c-da2f-4ad1-9f9e-ff9a7bdff822%7C930eb4c7-7c7a-4241-84d7-f665544aa649

Enheten har ett bra läge nära Gausta Skisenter och vandringsleder, endast 2,8 km från Gaustablikk Fjellresort.

Som gäst på våra enheter har du möjlighet att njuta av hotellfaciliteter, inklusive pool, jacuzzi och bastu (beroende på tillgänglighet), till en förmånlig pris. Detta ger dig en avkopplande upplevelse under din vistelse. Kombinera stuglivets bästa med förstklassiga resortfaciliteter för en bekväm och oförglömlig vistelse.

Praktisk information:
Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i stugan.
Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Gratis parkeringsplats i närheten av enheten för 2 bilar.
Avfallshantering finns i närheten av stugorna.
Husdjur är inte tillåtna.
Rökning är inte tillåten.