Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Kvitåbo
Boende Lägenheter och stugor Lägenheter och stugor

Kvitåbo

Upplev en modern stuga på 110 m² med ski in/ski out och en fantastisk utsikt över majestätiska Gaustatoppen. Plats för 10 gäster, 4 sovrum, öppen köksdel och vardagsrum, bastu, extra WC, extra vardagsrum, terrass, skidförvaring, fullt utrustat kök och tvättmaskin.

Välkommen till en fantastisk och modern stuga på 110 m², perfekt belägen med ski in/ski out och direkt tillgång till längdskidspår precis utanför dörren. Njut av den imponerande utsikten mot majestätiska Gaustatoppen medan du upplever ultimat komfort.

Denna vackra stuga har gott om plats för upp till 10 personer fördelat på 4 bekväma sovrum. Med en öppen köksdel och vardagsrum skapas en social atmosfär där du kan laga läckra måltider, koppla av och njuta av gemenskapen. Unna dig själv en avkopplande stund i bastun efter en lång dag med utomhusaktiviteter.

Förutom det rymliga badrummet med bastu erbjuder stugan en extra WC för extra bekvämlighet. Du kommer också att hitta ett extra vardagsrum och en härlig terrass där du kan njuta av den friska fjälluften och ta in den vackra naturen runt omkring dig. För praktisk förvaring av skidutrustning och annan utrustning har du tillgång till ett eget skidförråd.

Det fullt utrustade köket är en matlagningsparadis, med en mysig eldstad som skapar en trevlig atmosfär. Du hittar allt du behöver, inklusive bestick, spis, kyl/frys, diskmaskin och kaffebryggare. Stugan är utrustad med en tvättmaskin för din bekvämlighet.

Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: Dubbelsäng
Sovrum 3: Familjevåningssäng 90 cm överst - 140 cm nederst *
Sovrum 4: Familjevåningssäng 90 cm överst - 140 cm nederst

Nedre delen av våningssängen är 140 cm bred och kan enkelt delas för att ge plats åt 2 personer när det är nödvändigt.

Stugan har ett bra läge nära Gausta Skisenter och vandringsleder, bara 3 km från Gaustablikk Fjellresort.

Som gäst på våra enheter har du möjlighet att njuta av hotellfaciliteter, inklusive pool, jacuzzi och bastu (beroende på tillgänglighet), till ett förmånligt pris. Detta ger dig en avkopplande upplevelse under din vistelse. Kombinera det bästa av stuglivet med förstklassiga resortfaciliteter för en bekväm och oförglömlig vistelse.

Praktisk information:

Gratis Wi-Fi tillgängligt i stugan.
Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Gratis parkering är tillgängligt.
Avfallshantering nära stugorna.
Husdjur är inte tillåtna.
Rökning är inte tillåten.