Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Hyttebo
Boende Lägenheter och stugor Lägenheter och stugor

Hyttebo

Vacker och rymlig stuga på Hyttebo med utsikt mot Gaustatoppen. Plats för 10 personer, 4 sovrum, öppen kökslösning, rymligt vardagsrum med öppen spis. 2 badrum, extra vardagsrum, terrass. Fullt utrustat kök med öppen spis. TV, soffa och öppen spis i huvudvardagsrummet. Badrum med dusch och toalett. Tvättmaskin finns tillgänglig.

Hyttebo, en vacker och rymlig stuga idealisk för den stora familjen som önskar en fantastisk fjällupplevelse med utsikt mot Gaustatoppen.

Stugan har tillräckligt med plats för upp till 8-10 personer, med 4 bekväma sovrum, ett öppet kök och ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Med 2 badrum, ett extra vardagsrum och en terrass finns det gott om utrymme för avkoppling och gemensamma aktiviteter.

Det fullt utrustade köket har allt du behöver, inklusive öppen spis, porslin, spis, kyl/frys, diskmaskin och kaffebryggare. I huvudvardagsrummet hittar du en mysig soffa, TV och en värmande öppen spis. I det andra vardagsrummet finns en soffa, TV och en extra säng. Båda badrummen är utrustade med dusch och toalett, och det finns också en tvättmaskin tillgänglig i stugan.

Njut av den vackra naturen och den imponerande utsikten mot Gaustatoppen medan du kopplar av på terrassen.

Sovrum 1: Familjesäng 90cm överst -120cm nederst
Sovrum 2: Dubbelsäng
Sovrum 3: Dubbelsäng
Sovrum 4: Dubbelsäng

Enheten har ett bra läge nära Gausta Skisenter och vandringsleder, endast 2 km från Gaustablikk Fjellresort.

Som gäst på våra enheter har du möjlighet att njuta av hotellfaciliteter, inklusive pool, jacuzzi och bastu (beroende på tillgänglighet), till en förmånlig pris. Detta ger dig en avkopplande upplevelse under din vistelse.

Praktisk information:
Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i stugan.
Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Gratis parkeringsplats i närheten av enheten.
Avfallshantering finns i närheten av stugan.
Husdjur är inte tillåtet.
Rökning är inte tillåten.