Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Gaustabo
Boende Lägenheter och stugor Lägenheter och stugor

Gaustabo

Upplev lyx och komfort på Gaustabo - en imponerande och elegant stuga med direkt tillgång till skidbacken. Med 6 sovrum, 3 moderna badrum, privat bastu och utsikt mot Gaustatoppen är detta den perfekta destinationen för dig och din familj. Moderna faciliteter, öppen spis, uteplats med möbler och eldplats. Elbilsladdning tillgänglig mot en avgift.

Upplev den ultimata lyxen och komforten på Gaustabo - en imponerande och elegant stugupplevelse som tar din semester till nya höjder. Med sin moderna och stilfulla inredning är denna 200m² stora stuga den perfekta destinationen för dig och din familj.

Gaustabo har sex rymliga sovrum som rymmer upp till 13 gäster, vilket ger dig en avkopplande och rymlig atmosfär. Med tre moderna badrum, inklusive dusch och toalett, tas komforten och bekvämligheten om hand på bästa sätt. Och glöm inte den bastun som ger dig möjlighet att ladda upp och unna dig välbefinnande.

Läget i det centrala Hovdestaul-området ger dig enastående ski-in/ski-out. Du kan vakna upp till fjällets magi och utforska de spektakulära skidbackarna direkt utanför dörren.

Gaustabo är utrustad med faciliteter som tvättmaskin, torktumlare, vinkyl och två praktiska parkeringsplatser. Du hittar också två mysiga vardagsrum där du kan koppla av.

Utomhusområdet på stugan är utrustat med möbler och en eldplats, vilket inbjuder dig att njuta av friluftslivet och skapa mysiga stunder under stjärnhimlen.

Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: Dubbelsäng
Sovrum 3: Dubbelsäng
Sovrum 4: Dubbelsäng
Sovrum 5: Dubbelsäng
Sovrum 6: Familjesäng* 90 cm överst - 140 cm nederst

Enheten har ett bra läge nära Gausta Skisenter och vandringsleder, endast 2,8 km från Gaustablikk Fjellresort.

Som gäst på våra enheter har du möjlighet att njuta av hotellfaciliteter, inklusive pool, jacuzzi och bastu (beroende på tillgänglighet), till en förmånlig pris. Detta ger dig en avkopplande upplevelse under din vistelse.

Praktisk information:

Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i stugan.
Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Gratis parkeringsplats finns i närheten av enheten för 2 bilar.
Avfallshantering finns i närheten av enheten.
Husdjur är inte tillåtet.
Rökning är inte tillåten.